Ecologische wierookstokjes Een stokje voor elke gemoedstoestand

Wierookstokjes

De wierookstokjes van de Wereldwinkel in Ridderkerk zijn 100% natuurlijk,100% Fair trade en 100% duurzaam ontwikkeld.

100% Natuurlijk

De wierook is gemaakt van uitsluitend natuurlijke producten. Ecologische wierook bevat geen enkel oplosmiddel, geen conserveringsmiddelen of synthetischeproducten. De werkzame stoffen van de planten zijn optimaal aanwezig.

100% Fair trade

Wereldwinkel halen deze wierook uit het zuiden van India. Wij helpen door het verkopen van deze wierook de mensen daar om hun leefomstandigheden teverbeteren en de traditionele ambachten te behouden.

100% Duurzaam ontwikkeld

Alle grondstoffen die gebruikt worden (wierook, verpakking, display) zijn recyclebaar en duurzaam. De biologische landbouw worden bevorderd door de planten en kruiden te oogsten met respect voor de natuur. De verpakking i
s volledig recyclebaar.

De wereldwinkel heeft de volgende geuren in haar assortiment:

-Ylang Ylang - creativiteit
-Forest from the Himalayas - verlichting