Ecologische wierookcones Kegeltjes met lekkere geuren

Wierookcones

De wierookcones van de Wereldwinkel in Ridderkerk zijn 100% natuurlijk,100% Fair trade en 100% duurzaam ontwikkeld. Ze hebben een brandtijd van 25 minuten.

100% Natuurlijk

De wierook is gemaakt van uitsluitend natuurlijke producten. Ecologische wierook bevat geen enkel oplosmiddel, geen conserveringsmiddelen of synthetischeproducten. De werkzame stoffen van de planten zijn optimaal aanwezig.

100% Fair trade

Wereldwinkel halen deze wierook uit het zuiden van India. Wij helpen door het verkopen van deze wierook de mensen daar om hun leefomstandigheden teverbeteren en de traditionele ambachten te behouden.

100% Duurzaam ontwikkeld

Alle grondstoffen die gebruikt worden (wierook, verpakking, display) zijn recyclebaar en duurzaam. De biologische landbouw worden bevorderd door de planten en kruiden te oogsten met respect voor de natuur. De verpakking i
s volledig recyclebaar.

De wereldwinkel heeft de volgende geuren in haar assortiment:

-Ylang Ylang - creativiteit
-Lavendel provancal - anti-stres