Sieraden in het algemeen Ieder sieraad is uniek.

Sieraden in het algemeen

Bij de Wereldwinkel Ridderkerk zijn diverse sieraden te koop. Omdat ze handgemaakt zijn is ieder sieraad uniek. De vormgeving is bijzonder omdat het geïnspireerd is op buitenlandse culturen. Maar er wordt ook ingespeeld op bepaalde trends. Dit gebeurt door de producent een collage toe te sturen van wat er in de mode komt op sieraad gebied. De producent laat zich hierdoor dan inspireren bij het maken van zijn sieraden. Velen denken dat de sieraden in de wereldwinkel duur zijn, juist omdat het handwerk is. Dit is echter niet het geval, de goedkoopste sieraden komen uit India en een kettinkje is bijvoorbeeld al te koop voor ongeveer 4 euro.

De producten uit India kunnen zo goed concurreren met de prijzen van de sieraden in warenhuizen omdat de grondstoffen daar goedkoop zijn. Ook zijn er in de wereldwinkel zilveren sieraden te koop en bijzonder vormgegeven exemplaren die bijvoorbeeld zijn ingelegd met alpaca (een soort paarlemoer) of met een halfedelsteen. De sieraden uit de Wereldwinkel zijn door het handwerk grotendeels uniek, zodat je niet zo snel het risico loopt om iemand met exact hetzelfde sieraad tegen het lijf te lopen. De sieraden uit de verschillende landen hebben ieder hun eigen charme en er is voor iedere leeftijdscategorie wel iets leuks te vinden.

Webstats4U - Free web site statistics Copyright ┬ę 2017 - Wereldwinkel Ridderkerk