Wierook Wereldwinkel Ridderkerk verkoopt wierook stokjes en kegeltjes.

Wierook

Wereldwinkel Ridderkerk verkoopt wierook stokjes en kegeltjes. Deze wierookstokjes zijn dunne gespleten bamboehoutjes die met de hand omrold worden met een mengsel van houtskool, allerlei soorten houtpoeders, etherische olien, balsems en de gemalen bast van een exotische boom die als kleefstof dienst doet. De wierook is speciaal ontwikkeld voor gebruik in westerse huizen. Omdat wij gewend zijn aan de geur van bloemen en subtiele geuren van franse parfums, is de wierook zacht en mild van geur.

Je kunt wierook om verschillende redenen branden. Zo neutraliseert het sigarettenrook en onplezierige geurtjes. Daarnaast is er de werking van de verschillende geuren, want geuren hebben soms invloed op onze stemming.

In de winkel zijn nu ook wierookstokjes en -kegeltjes per stuk te koop.