Error loading MacroEngine script (file: )

Beste Cadeauwinkel van Nederland! Dank u wel voor het stemmen!

Error loading MacroEngine script (file: Breadcrumb.cshtml)

Gewonnen!

Voor de tiende achtereenvolgende keer heeft het Nederlandse publiek op www.bestewinkelketen.nl zijn favoriete winkelketens benoemd en beoordeeld op negen aspecten. Maar liefst 213.000 consumenten hebben één of meerdere beoordelingen gegeven, een toename van 23% ten opzichte van het afgelopen jaar. Voor de Nederlandse consument zijn de prijsaspecten (prijs-kwaliteitverhouding, prijsniveau en aanbiedingen) het meest belangrijk. Vooral de aanbiedingen zijn sterk in belang gestegen. Ook hechten consumenten steeds meer waarde aan het aspect personeel en dan met name klantvriendelijk personeel. Een trend die zich sinds 2010 manifesteert.

De categorie

Cadeau kende evenals vorig jaar vier genomineerden. Naast de Wereldwinkel waren Primera, Bruna en HEMA genomineerd. De verschillen tussen de vier genomineerden waren uiterst klein. HEMA behaalde de beste scores op de prijsaspecten, maar de Wereldwinkel wist de titel binnen te halen door de uitstekende prestaties op klantvriendelijk personeel en service. Een groot compliment voor alle medewerkers in de winkel!
 
Deze prijs is de beloning voor het vele werk dat het afgelopen jaar is verzet. De consument heeft door het toekennen van deze prijs laten zien dat al dit werk niet onopgemerkt is gebleven. We hopen dat dit consumentencompliment en de positieve energie die hieruit voort komt tot een extra stimulans kan leiden. Met name de komende twee cadeaumaanden kunnen we ons van onze beste kant laten zien. Niet alleen als de beste cadeauwinkel, maar als dé fairtrade cadeauwinkel van Nederland met  alle ingrediënten om het verschil te maken voor onze producenten! 

 

Dankuwel voor het stemmen!
 

Error loading MacroEngine script (file: Images.cshtml)
Error loading MacroEngine script (file: Disclaimer.cshtml)