Schoner milieu hier, schoner water daar Koop een herbruikbare waterfles bij de Wereldwinkel, en steun daardoor stichting Simavi. Zij hebben vele drinkwaterprojecten in 3e wereld landen.

Dopper

-Je Dopper steunt drinkwaterprojecten van Simavi
-Je Dopper verkleint de berg plastic afval
-Je Dopper is dol op heerlijk, Hollands kraanwater (met 0 kcal!)
-Je Dopper vul je vrijwel overal, vrijwel gratis met de Dopper-App
-Je Dopper is duurzaam, handig en mooi!

doppers kleuren

De Dopper promoot kraanwater

Kraanwater is de duurzaamste dorstlesser die er is. Bovendien: kraanwater lest je dorst voor 100% met 0 calorieën voor ongeveer 0 cent*. Kraanwater is heel zuiver, het moet zelfs aan strengere eisen voldoen dan mineraalwater. Een deel van de opbrengst van de Dopper gaat naar activiteiten om kraanwater te promoten. En: hoe meer mensen om kraanwater voor hun Dopper vragen, hoe meer plaatsen er zullen komen waar je kunt bijtappen. Er is een Dopper-app met locaties waar je gratis kraanwater kan tappen.

De Dopper verkleint de plastic berg

Er worden per dag, alleen al in Nederland, minimaal 500.000 plastic (water)flesjes weggegooid. Ze belanden op de vuilnisbelt, maar ook op straat of in de zee. Er drijft een eiland aan plastic afval in de oceanen ter grootte van Frankrijk en Spanje. Daar komt nog bij, dat er voor 1 flesje water nog eens 1 liter water en een kwart liter olie nodig is. De Dopper wordt klimaatneutraal geproduceerd, zonder BPA. Hij kan zo de vaatwasser in (tot 65 C) en je kunt hem ook gemakkelijk schoonmaken met een afwasborstel.

dopper fles

De Dopper is mooi!

Je kunt natuurlijk ook een glas gebruiken en telkens omspoelen. Maar, on-the-go is dat niet echt handig. Of een wegwerpflesje telkens hervullen. Maar, dat is niet heel fris en ze worden ook snel een beetje smoezelig. De Dopper is hét ideale flesje om mee te nemen en heeft een inhoud van iets minder dan een halve liter. Bovendien is de Dopper een mooi, Nederlands design van Rinke van Remortel. Daar wil je graag mee gezien worden!

De Dopper steunt Simavi

Simavi ontwikkelt projecten voor schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Ze zijn bij de Wereldwinkel te koop!

De waterflesjes zijn nu ook bij ons verkrijgbaar. De flesjes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, en kosten €11,95.

Webstats4U - Free web site statistics Copyright © 2018 - Wereldwinkel Ridderkerk