Verslag september 2015 De Ridderkerkse Vrouwen voor Vrede hebben 1500 euro geschonken aan de stichting Vrouwen voor Vrede op de Molukken.

De Ridderkerkse Vrouwen voor Vrede hebben 1500 euro geschonken aan de stichting Vrouwen voor Vrede op de Molukken. Het is niet de eerste keer dat met een gift van het Snuffelpand het werk gesteund wordt van de stichting die werd opgericht naar aanleiding van de onlusten tussen de moslim- en christenbevolking op de Molukken (1999-2004). VvVM wil bijdragen aan een duurzame vredesopbouw door het stimuleren van de interreligieuze dialoog en gezamenlijke activiteiten. Gelanceerd hiervoor werd een 100-dorpenplan met trainingen "Politieke Participatie voor Vrouwen". Hiermee zijn inmiddels 68 dorpen bereikt.

Verkoop

Op zaterdag 7 november is er weer verkoop in het Snuffelpand, waar de afgelopen maand is gewerkt aan een nieuwe indeling. De boekenafdeling is nu beneden te vinden, terwijl de schilderijen en fotolijsten naar boven zijn verhuisd. De verkoop van het tweedehands goed is zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Wie op zoek is naar gebruikte meubels kan ook een kijkje nemen in de showroom annex opslag aan de P.C. Hooftstraat (tegenover de dierenkliniek), waar zaterdag de deuren zijn geopend van 10.00 tot 15.00 uur.

Image -2015-11-03