Verslag mei 2016 Bijdrage voor kindertehuis

Op 29 mei begint het Ridderkerkse echtpaar Cor en Marja den Boef aan een fietsrit naar Roemenië. Ze zullen zo'n drieduizend kilometer naar Alexandria afleggen om daar bij aankomst een mooie sponsorgift te kunnen doen voor het lokale kindertehuis. De Ridderkerkse Vrouwen voor Vrede steunen deze actie met een gift van 1500 euro uit de opbrengst van het Snuffelpand. Cor en Marja reden al twee keer voor de stichting Pescari naar Roemenië. Ze hebben zich nu tot doel gesteld om naast geld voor noodzakelijk onderhoud en vervanging van witgoed voldoende middelen te verkrijgen voor de inrichting van een overdekte speelplaats. Er staan deze maand nog verschillende acties op touw. Op vrijdag 27 mei is er een "Ladies Benefiet" in de Christus is Koning Kerk. Op deze vrouwenavond is er muziek van het gospelkoor Real Worshiop en projectkoorleden onder leiding van Chesron Ledes.

211 - Bijdrage Mei 2016 Voor Kindertehuis1