Error loading MacroEngine script (file: )

Dubbel cheque van Snuffelpand De Ridderkerkse Vrouwen voor Vrede hebben de laatste cheque van het Snuffelpand van dit jaar uitgeschreven voor twee goede doelen. Verrast met een financieel kerstcadeau werden de stichting Naar School in Haïti en de actie Klimmen tegen MS. Beide organisaties werden verblijd met een bedrag van ? 1250,--.

Error loading MacroEngine script (file: Breadcrumb.cshtml)
Error loading MacroEngine script (file: )

Klimmen tegen MS heeft volgend jaar ook Ridderkerkse inbreng meet een team van Sport en Welzijn.  Deze ploeg zal op 11 juni 2016 de Mont Ventoux beklimmen. De 21 teamleden gaan fietsend, wandelend of met scootmobiel één, twee of drie keer de zware berg op om geld op te halen tegen MS-onderzoek. Ze weten zich bij deze uitdaging begeleid door vijftien vrijwilligers.

Ook "Naar School in Haïti" kent een fietsevenement. In juli 2016 wordt opnieuw "The Ride on Education" gehouden, een fietsweek in het buitenland met zeven etappes van zo'n 75 à 80 kilometer per dag. De tien jaar geleden opgerichte stichting  kent daarnaast vele andere acties voor het draaiende houden van Ecole Soleil de Hollande, een school waar nu bijna duizend kinderen onderwijs krijgen. Er is minimaal 250.000 euro per jaar nodig om de school op dit niveau te houden. De jongste actie is het project Lekòl Chèz, waarmee men symbolisch schoolstoelen kan kopen. Voor 500 euro is een schoolstoeltje voor een kind (inclusief schoolgeld en leermiddelen) gegarandeerd.

Error loading MacroEngine script (file: Images.cshtml)
Error loading MacroEngine script (file: Disclaimer.cshtml)