Kerstpakketten 2013 Wereldwinkel Ridderkerk verzorgt al heel veel jaren relatiegeschenken en kerstpakketten voor bedrijven, instellingen en particulieren.

Steun een goed doel met relatiegeschenken en Kerstpakketten

Waarom een Fair Trade kerstpakket van de Wereldwinkel Ridderkerk?

-u laat uw medewerkers, klanten of relaties zien dat u maatschappelijk betrokken bent

-u gunt hardwerkende ondernemers in ontwikkelingslanden een eerlijke prijs

-uw pakket wordt maatwerk; wij helpen u graag bij het samenstellen van uw unieke pakket

-onze 15 vrijwilligers pakken uw pakket feestelijk en met de grootste zorg in

-u betaalt bij ons geen kosten voor het inpakken en ook geen verzendkosten

-kortom: u geeft iets bijzonders

Wij staan al weer in de startblokken

De Wereldwinkel Ridderkerk is al weer druk in de weer met de kerstpakketten voor 2013. Want wanneer u er vroeg in het jaar bij bent hebt u en meer keus om een uniek kerstpakket samen te stellen en hebt u ook meer rust tijdens de laatste hectische maanden van het jaar. Daarom zijn we er ook altijd vroeg bij om U te laten zien wat wij in huis hebben.

Een bijzonder kerstpakket op maat

Zoals gezegd kunt U uit het enorme assortiment van de Wereldwinkel dus zelf een kerstpakket naar wens samenstellen. Zo kunt U kiezen voor een bepaalde kleur of voor een bepaald thema. Onze ervaring heeft ons geleerd dat de ontvangers van de kerstpakketten deze extra aandacht enorm weten te waarderen. Met elk idee waar U mee komt vinden wij samen met U een creatieve oplossing. Bij ons is alles mogelijk. Wij verkopen ook standaardpakketten. Bekijk hier de folder als pdf en laat u inspireren.

Meer dan 20 jaar zeer tevreden klanten

Zonder onszelf al te veel op de borst te kloppen, durven we toch te zeggen dat we inmiddels veel zeer tevreden klanten hebben. Klanten die al meer dan 10 jaar bij ons terugkomen. Klanten die 15 pakketten of 1400 kerstpakketten bij ons afnemen. Ook een bedrijf als Hotel van der Valk wist ons vorig jaar te vinden. Landelijk staan wij in de top tien van bestverkopende wereldwinkels in kerstpakketten. Bij ons bent u dus op een betrouwbaar adres. Voor ons als vrijwilligers telt vooral dat u met uw kerstpakket tegelijkertijd ook bijdraagt aan een betere en rechtvaardiger wereld.

Enkele reacties van klanten die vorig jaar weer hun kerstpakket bij ons bestelden:

Joke Hoogendijk van Swiftcon: "Hartelijk dank voor de goede service en zorg"

Pia van der Linden van Lincon BV: "Wat verliep dat allemaal perfect"

Amy Crawfurd van Hotel van der Valk: "Wij zijn erg tevreden over de gang van zaken"

Dhr. B. Nugteren van OBS De Reijer: "Het was ook dit jaar weer 100%

Neemt u voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek contact op met Truus Luijendijk, tel. 06 - 41229636 of truusluijendijk@hotmail.com

Klik hier voor de kerstpakket folder 2013